dijous, 5 de maig del 2011

Tornem a la càrrega

Després d'uns mesos d'aturada, tornem a la rutina dels assajos. Hem llaurat de nou l'espectacle per tal de no donar res per bo ni per sabut. Hem fet nostres alguns dels comentaris crítics que ens heu anat fent.

Hem afegit més música i més poemes i com sempre, el talent del Nadim, ha possibilitat que les coses fossin molt fàcils. Hi ha una màgia estranya en el moment en que el Nadim toca per primera vegada la música composada pel poema. Un bellíssim vestit fet a mida. Després la veu que de mica en mica s'ha d'anar acoblant com un guant. "Aquí potser més lent". "Aquesta pausa millor allargar-la una mica més...".

Sentir que Amb les ungles enceses de la nit no és un projecte tancat sinó que és ben viu i s'alimenta del que la vida ens va deixant en forma de poemes i de música. No hauria de ser de cap altra manera.

Mentre esperem tancar més actuacions, de moment ja us podem anunciar que el dijous dia 19 de maig serem a l'Horiginal de Barcelona per tornar a mostrar-vos una mica del que som. No cal dir que poder actuar en un lloc com l'Horiginal ens fa molta i molta il·lusió.

Ens agradaria molt poder-vos-hi veure!

Alhora, ens plau presentar aquest bloc on trobareu tot el que fa referència a l'espectacle. Ens agradaria molt que el donéssiu a conèixer i us el féssiu vostre.

3 comentaris:

  1. Hola! Sempre és bo reinventar un projecte interessant! M'apunto aquesta data!

    ResponElimina
  2. Ara teniu blog propi les ungles enceses, peró, com aneu de Youtube. M'agradaria veure alguna cosa. Ja que m'hes difícil venir a veure el vostre espectàcle.

    ResponElimina
  3. Hi estem treballant, Pau. Una abraçada!

    ResponElimina